Subcategorieën
Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. Sous vide is een Frans begrip dat letterlijk ‘onder vacuüm’ betekent. Sous vide apparatuur leent zich uitstekend voor het bereiden van vlees, vis, gevogelte, groente, fruit, desserts, oliën en zélfs alcoholische drank.
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8
stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8 stapelbaar zware kwaliteit rvs 18/8