Subcategorieën
Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. Sous vide is een Frans begrip dat letterlijk ‘onder vacuüm’ betekent. Sous vide apparatuur leent zich uitstekend voor het bereiden van vlees, vis, gevogelte, groente, fruit, desserts, oliën en zélfs alcoholische drank.
Handgemaakte Sashimimes uit Vietnam Volledig handgesmeed mes volgens de Japanse traditie. De messen hebben een rauw uiterlijk, maar zijn verfijnd. Ze zijn dun, scherp en snijden precies. Handgemaakt met kleine verschillen Het mes is gemaakt van carbon staal. Dit zorgt ervoor dat het mes scherper geslepen kan worden en langer scherp blijft. Ook het zelf... Handgemaakte Sashimimes uit Vietnam...
Beschermende case voor uw favoriete mes. Opgelet! Omdat elk mes handgemaakt en uniek is kan ook de beschermende case verschillen in kleur en vorm van de foto. Beschermende case voor uw favoriete...
Handgemaakt koksmes uit vietnam Volledig handgesmeed mes volgens de Japanse traditie. De messen hebben een rauw uiterlijk, maar zijn verfijnd. Ze zijn dun, scherp en snijden precies. Handgemaakt met kleine verschillen Het mes is gemaakt van carbon staal. Dit zorgt ervoor dat het mes scherper geslepen kan worden en langer scherp blijft. Ook het zelf... Handgemaakt koksmes uit vietnam...
Info Wie graag werkt met een lichtgewicht, kan kiezen voor de aluminium bakpannen van Alu Pro. Aluminium weegt slechts een derde van staal en is dus makkelijker hanteerbaar en lief voor je polsen. De ideale pan voor elke kookenthousiasteling die op zoek is naar een uitstekende performantie, licht gewicht en ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding.... Info Wie graag werkt met een...
Info Wie graag werkt met een lichtgewicht, kan kiezen voor de aluminium bakpannen van Alu Pro. Aluminium weegt slechts een derde van staal en is dus makkelijker hanteerbaar en lief voor je polsen. De ideale pan voor elke kookenthousiasteling die op zoek is naar een uitstekende performantie, licht gewicht en ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding.... Info Wie graag werkt met een...
De veelvuldig bekroonde Belgische ontwerpster Nedda El-Asmar ontwierp voor Demeyere een hedendaagse variant op de traditionele mosselpot. Deze mosselpot is elegant en verfijnd tot in de details. Bovendien is de mosselpot bijzonder gebruiksvriendelijk. Dankzij zijn vorm kan er makkelijk uit eten en de schelpen verzamel je in het omkeerbare deksel. Naast... De veelvuldig bekroonde Belgische...
Kenmerken Kleur Grijs Materiaal Roestvrij staal Inhoud 2.8 l Geschikt voor soorten kookplaten Inductie, Gasvuur, Elektrisch vuur, Vitrokeramisch vuur Kenmerken Kleur Grijs Materiaal...
Met het draaiplateau van Plate-it maak je in een handomdraai borden op. Geen omslachtige manoeuvres meer om het beste resultaat te krijgen! Het draaiplateau is ook zeer geschikt om taarten op te decoreren. Met het draaiplateau van Plate-it...
Droogt sla en salades snel en efficiënt, waardoor het langer vers blijft. Met stevig handvat en stevige tandwielen. Droogt sla en salades snel en...
Uw rauwe of gekookte eieren pellen doe je met de roestvrijstalen TAC-eggs Gourmet. Het zorgt voor een duidelijke en precieze opening van de schelpen: verwijderen, spoelen, drogen en klaar om te garneren! Uw rauwe of gekookte eieren pellen...
Geschikt voor professionele containers en de vacuüm deksels. Stopt automatisch wanneer cyclus klaar. * Pompvolume: 24 liter/minuut * Zeer sterke lithium batterij * Incl docking station en laadkabel * 2Jaar garantie Geschikt voor professionele...