34074-181
Nieuw
De onvergelijkbaar scherpe santoku van Miyabi heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63 en is geschikt om vlees, vis en groente te snijden. Het heft van donker hout ligt comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm, waardoor u moeiteloos werkt. Het patroon, de snijprestaties, de slijtvastheid en de hardheid van dit mes zijn indrukwekkend. Dankzij de gebruikte materialen reinigt u dit mes snel en eenvoudig in de vaatwasmachine. De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan het authentieke Japanse lemmetprofiel, dat afgewerkt is met een hamergesmeed uiterlijk. De kern van het lemmet is gemaakt van MicroCarbide en ingebed in twee lagen staal. De tweezijdige, volgens de honbazuke-techniek geslepen snijrand maakt de 18 cm lange santoku van Miyabi ongeëvenaard scherp. Het heft is gemaakt van robuust, donker cocobolo-pakkahout en heeft de vorm van een zwanenhals, waardoor u moeiteloos met dit mes werkt. In het heft zit ook een balanssysteem verwerkt, waardoor u tijdens het snijden slechts weinig kracht moet uitoefenen. Met de Miyabi 6000MCT santoku werkt u dus snel, schoon en uiterst nauwkeurig. Het kenmerkende Japanse ontwerp en de hoogstaande kwaliteit maken van dit mes uw favoriete keukenpartner.
No customer comments for the moment.