Vraag je offerte aan

Gelieve het formulier hieronder aan te vullen met de vereiste informatie

Miyabi Mes Gyutoh 16 cm
Miyabi Mes Gyutoh 16 cm

Referentie : 34073-161

Beste bezoeker,
Om de prijs van dit product te weten te komen, kun je best het formulier hieronder gebruiken.

Contact informatie

* verplichte velden

Miyabi Mes Gyutoh 16 cm

34073-161

Nieuw

Met zijn lengte van 16 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor dit mes veilig te gebruiken is. Bovendien hebben de messen van Miyabi een Japans lemmetprofiel, waardoor de gyutoh hoogstaande snijprestaties en optimaal comfort biedt. Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide poederstaal, ingebed in twee lagen staal. Het is met een hamer gesmeed, waardoor het een Tschumine-achtig uiterlijk krijgt. Bovendien ondergaat elk mes in de Miyabi 6000MCT-reeks verschillende ijshardingsprocessen op -196 °C om een rockwellhardheid van ongeveer 63 te bereiken. Het lemmet wordt aan beide zijden gepolijst en met de hand afgewerkt volgens de honbazuke-slijptechniek. Het heft is gemaakt van pakkahout met een subtiel patroon en een indrukwekkende robuustheid en soepelheid. Dankzij de perfecte balans voelt het mes uiterst comfortabel aan en kunt u moeiteloos blijven werken. Daardoor is dit Miyabi mes een van de handigste messen in uw keuken.

Meer details

Meer informatie

  • Lemmet met Tsuchime hamerpatroon
  • Het mes heeft een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal omringd met 2 lagen roestvrij staal
  • Zo is het lemmet zeer hard (ca. 63 Rockwell) en blijft het lang vlijmscherp
  • CRYODUR messen van ijsgehard staal zijn extreem stevig en blijven langer scherp
  • Authentiek Japans mesprofiel
  • Met de hand geslepen volgens het Honbazuke proces
  • Comfortabele, ergomische greep uit cocobolo pakkahout
  • Met de hand vervaardigd in Seki, Japan
  • Handwas aanbevolen
  • Levenslange garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Miyabi Mes Gyutoh 16 cm

Miyabi Mes Gyutoh 16 cm

Met zijn lengte van 16 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor dit mes veilig te gebruiken is. Bovendien hebben de messen van Miyabi een Japans lemmetprofiel, waardoor de gyutoh hoogstaande snijprestaties en optimaal comfort biedt. Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide poederstaal, ingebed in twee lagen staal. Het is met een hamer gesmeed, waardoor het een Tschumine-achtig uiterlijk krijgt. Bovendien ondergaat elk mes in de Miyabi 6000MCT-reeks verschillende ijshardingsprocessen op -196 °C om een rockwellhardheid van ongeveer 63 te bereiken. Het lemmet wordt aan beide zijden gepolijst en met de hand afgewerkt volgens de honbazuke-slijptechniek. Het heft is gemaakt van pakkahout met een subtiel patroon en een indrukwekkende robuustheid en soepelheid. Dankzij de perfecte balans voelt het mes uiterst comfortabel aan en kunt u moeiteloos blijven werken. Daardoor is dit Miyabi mes een van de handigste messen in uw keuken.

Schrijf uw recensie