Vraag je offerte aan

Gelieve het formulier hieronder aan te vullen met de vereiste informatie

Miyabi Mes Shotoh 13 cm
Miyabi Mes Shotoh 13 cm

Referentie : 34072-131

Beste bezoeker,
Om de prijs van dit product te weten te komen, kun je best het formulier hieronder gebruiken.

Contact informatie

* verplichte velden

Miyabi Mes Shotoh 13 cm

34072-131

Nieuw

De shotoh van Miyabi is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de honbazuke-slijptechniek. Het heft is gemaakt van hoogwaardig, glad cocobolo-pakkahout. Als afwerking is het mes versierd met een stijlvol inlegstukje in mozaïek. Het heft behoudt steeds zijn vorm en is onderhoudsvriendelijk. Door de perfecte balans is het een waar plezier om met dit mes te snijden en wordt u niet moe tijdens het werken. Het lemmet heeft een kern van MicroCarbide poederstaal die omgeven is door twee extra staallagen. De kern heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63. Daarnaast ondergaat het mes een aantal speciale hardingsprocedures, zoals ijsharding bij -196 °C. Daardoor wordt het lemmet extra stabiel, flexibel, slijtvast en robuust en kunt u met dit handige, vlijmscherpe mes moeteloos elke keukentaak aan.

Meer details

Meer informatie

  • Lemmet met Tsuchime hamerpatroon
  • Het mes heeft een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal omringd met 2 lagen roestvrij staal.
  • Zo is het lemmet zeer hard (ca. 63 Rockwell) en blijft het lang vlijmscherp
  • CRYODUR messen van ijsgehard staal zijn extreem stevig en blijven langer scherp
  • Authentiek Japans mesprofiel
  • Met de hand geslepen volgens het Honbazuke proces
  • Comfortabele, ergomische greep uit cocobolo pakkahout
  • Met de hand vervaardigd in Seki, Japan
  • Handwas aanbevolen

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Miyabi Mes Shotoh 13 cm

Miyabi Mes Shotoh 13 cm

De shotoh van Miyabi is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de honbazuke-slijptechniek. Het heft is gemaakt van hoogwaardig, glad cocobolo-pakkahout. Als afwerking is het mes versierd met een stijlvol inlegstukje in mozaïek. Het heft behoudt steeds zijn vorm en is onderhoudsvriendelijk. Door de perfecte balans is het een waar plezier om met dit mes te snijden en wordt u niet moe tijdens het werken. Het lemmet heeft een kern van MicroCarbide poederstaal die omgeven is door twee extra staallagen. De kern heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63. Daarnaast ondergaat het mes een aantal speciale hardingsprocedures, zoals ijsharding bij -196 °C. Daardoor wordt het lemmet extra stabiel, flexibel, slijtvast en robuust en kunt u met dit handige, vlijmscherpe mes moeteloos elke keukentaak aan.

Schrijf uw recensie