34072-091
Nieuw
De shotoh van Miyabi is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de honbazuke-slijptechniek. Het heft is gemaakt van hoogwaardig, glad cocobolo-pakkahout. Als afwerking is het mes versierd met een stijlvol inlegstukje in mozaïek. Het heft behoudt steeds zijn vorm en is onderhoudsvriendelijk. Door de perfecte balans is het een waar plezier om met dit mes te snijden en wordt u niet moe tijdens het werken. Het lemmet heeft een kern van MicroCarbide poederstaal die omgeven is door twee extra staallagen. De kern heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63. Daarnaast ondergaat het mes een aantal speciale hardingsprocedures, zoals ijsharding bij -196 °C. Daardoor wordt het lemmet extra stabiel, flexibel, slijtvast en robuust en kunt u met dit handige, vlijmscherpe mes moeteloos elke keukentaak aan.
No customer comments for the moment.