Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. Sous vide is een Frans begrip dat letterlijk ‘onder vacuüm’ betekent. Sous vide apparatuur leent zich uitstekend voor het bereiden van vlees, vis, gevogelte, groente, fruit, desserts, oliën en ...
Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. Sous vide is een Frans begrip dat letterlijk ‘onder vacuüm’ betekent. Sous vide apparatuur leent zich uitstekend voor het bereiden van vlees, vis, gevogelte, groente, fruit, desserts, oliën en zélfs alcoholische drank.
Materiaal: (PA/PE) polyamide/polyetheen Drielaags met reliëf aan de binnenzijde voor een maximale luchtafvoer. Geschikt voor in de magnetron, sous-vide koken, koelkast, vriezer en vaatwasser. Materiaal: (PA/PE)...
Materiaal: (PA/PE) polyamide/polyetheen Drielaags met reliëf aan de binnenzijde voor een maximale luchtafvoer. Geschikt voor in de magnetron, sous-vide koken, koelkast, vriezer en vaatwasser. Materiaal: (PA/PE)...
Bevat: Vacuumpomp (incl. USB kabel) vacuum bewaardoos glas 900ml vacuum bewaardoos glas 2000ml 2 vacuumzakken small (25x35cm) 2vacuumzakken medium (30x49cm) wijnstop Bevat: Vacuumpomp (incl. USB kabel)...